И така, гласуването свърши, вие избрахте любимите си тоалети за изтеклите две години живот на TSC, и резултатите, както от анкетата, така и от тегленията за giveaway-а, са ясни!

1. Резултати от анкетата за топ 10 любими аутфити на година 1 (2012-2013) 

Тъй като често имаше равен брой гласове за няколко аутфита, реших да не бъда лоша и да им дам шанс да си поделят съответното място, така че “топ 10”, в случая е “топ 10+няколко”..

На 10то място с 29 гласа сте поставили аутфит номер 16, или уютният сиво-черен ансамбъл от плетени материи.

10.

16

9.

На девето място  е крещящо жълтият аутфит от зората на swag тенденцията, към който, честно казано, аз с времето изстинах. Но вие го обичате, и той е тук, под номер 9 с 30 гласа!

10

8.

Осмото място си делят два тоалета, и двата много обичани от мен. Ученическото вдъхновение от септември 2013 и топлият зимен пост с карирана риза и брошка-скарабей.

PicMonkey Collage1

7.  

На седмо място с 33гласа сте поставили цели три аутфита, но не ви виня за трудния избор… защото и трите са ми любими!

PicMonkey Collage2

6.

Шесто място – 34 гласа. Връщайки се назад, ми се иска снимките на този тоалет да бяха по-качествени, за да мога да го представя в пълния му блясък, както заслужава. но се радвам, че моите styleconstructors могат да го оценят подобава дори и сега!

38

5.

Пето място, 35 гласа, и ученическото вдъхновние за 15 септември от 2012

47

4.

Четвърто място (42 гласа) за емблематичната пола-блуза с ръкави на панделка!

15

3.

Трето място (44 гласували) за един от първите аутфити, заснети за блога още преди официалното му пускане.

44

2.

Второто място с по 45 гласа, е разделено между два killer аутфита, единият запечатан със страхотни фотографии, и другият, с не чак толкова страхотни, които би ми се искало да презаснема някога в името на доброто старо време.

PicMonkey Collage3

1.

И вашият безспорен фаворит, с 54 гласа, е може би най-скандалният и емблематичен аутфит за историята на блога… Star wars side boob предизвикателството от началото на пристрастията ми към свободата на side-cut tank tops.

7

*******2.Резултати от анкетата за топ 10 любими аутфити на година 2 (2013-2014) ********

10.

Десето място сте отредили на два семпли и елегантни аутфита, с по 22 гласа

PicMonkey Collage1.1

9.

На девето, с 24 гласа, мястото отново си поделят два тоалета, и двата не сред моите лични безспорни фаворити, но безапелационно сред вашите!

PicMonkey Collage2.2

8.

Осмо място (26 гласа) е за…

8-13-26

7.

И тук седмото място (с 28 гласували) се дели на три аутфита!

PicMonkey Collage3.3

6.

Шестото, с 29 гласа, принадлежи на два силно любими мои поста и вкусът ви не може да ме прави по-щастлива!

PicMonkey Collage4.4

5.

На пето място (30 гласа), заедно застават един spooky, и един swaggy аутфит.

PicMonkey Collage5.5

4.

Поредно двойно място за един силно дамски, и един детински тоалет:

PicMonkey Collage6.6

3.

На трето място в челната тройка, самостоятелно застава моят junk tribute аутфит.

3-22-33

2. 

Второто място се заема от два напълно контрастни по сезон, тен, цвят и насоченост аутфити. И обожавам това, а и двата избрани тоалета са сред най-силно обичаните от мен.

PicMonkey Collage7.7

1.

И вашият ТОП избор за втората година на Thestyleconstructor е зимното вдъхновение с летни дрехи!

1-44-41

И тъй като ви обещах да споделя и моите топ10 за първата и втората година, не само ще го направя с удоволствие, но и ще добавя 8те най-нелюбими мои съчетания, които вече не ми допадат особено, дали заради снимки, или поради промени в стила ми. Ето ги и тях:

Любимите ми 10 от година 1 (2012-2013)

top10.1

Любимите ми 10 от година 2 (2013-2014)

top10

8 Most WTF TSC outfits

topwtf

Както виждате, в повечето, мнението ни се припокрива. Но дори там където не се, се радвам да съм послужила за ваше вдъхновение! Колкото до WTF класацията ми, не изпитвам срам или недоволство, че тези аутфит постове са се случили и съшествуват, но определено не изразяват истинската мен и често са повод за снизходителната ми усмивка, когато разглеждам старите си материали 🙂 Не е страшно да правите стилови грешки, важното е да се учите чрез тях, и да се забавлявате благодарение на тях! Те са залог за смел дух, а не показател за несъвършенства.

*******И сега…… защото знам, че всъщност очаквате други резултати с по-голямо нетърпение, време е да обявим ПОБЕДИТЕЛИТЕ в giveaway-а по случай втория рожден ден на TSC!******

С над 60 участници, всеки от които ми подари страхотни предложения, съвети, пожелания и мнения, ми се искаше да умножа наградите дотолкова, че да стигнат за всички. Но в крайна сметка, имената на петимата победители са факт, благодарение на сайт за random тегления на печеливши в томболи и игри.

1. Beanie DEALER от Misfit Army печели – 
aneliq.stoqnova.902@gmail.com

DEALERwinner

2.Beanie SWAG може би в бял цвят от Misfit Army печели –

alexdaleva24@abv.bg

SWAGWHITEwinner

3. Beanie SWAG може би в сив цвят печели – 

bobi9889@abv.bg

SWAGGREYwinner

4. Ваучери съответно за 25% отстъпка и 15% отстъпка от Halloween колекцията на Misfit Army печелят – 

– 25% – advlle13@gmail.com

– 15% – assilaydying@mail.bg

DISCOUNTwinners

Честито на печелившите, ще се свържа с тях в най-скоро време на дадените и-мейли, за да уточним получаването на наградите! За останалите от вас скоро предстоят много други игри с награди! <3

Обичам ви и не мога да ви опиша достатъчно цветно колко точно силно благодарна съм ви, че споделяте страстта ми и ме вдъхновявате с любов, подкрепа и отзиви.  Вие сте моят стимул 🙂

4.

***** Разбор на предложенията и отзивите за промени и подобрения в блога****

Въпреки че по-голямата част от включилите си ми дадоха единствено любов и окуражителни думи по повод блога, също така истински ценни за мен бяха критиките и предложенията относно промени в него.

Основните желания бяха няколко, и сега ще отговоря на всяко едно от тях.

1. Секция за хранене, готвене, здравословни рецепти – Планувах да я създам още в средата на тази година, но поради вихрушка от събития, така и не се стигна до това.  Обичам да готвя и да говоря за храна наравно (или дори малко повече) с модата, и със сигурност желая да включа такава секция в блога. Информацията, която мога да ви дам е такава – очаквайте след нова година.

2. Нов дизайн на блога – Аз също съм далеч от напълно удовлетворена от цялостния expirience на прекарване на време в thestyleconstructor.wordpress.com и си представям много амбициозни промени. До началото на пролетта те би трябвало да са завършени, а в момента съм в процес на търсене на някой, който би могъл да ми помогне с техническата част. Защото, трябва да призная, що се отнася до кодове и работа със скелета на интернет не като обикновен потребител, никаква ме няма.

3. Постове различни от outfit post. – От доста време това да споделям с вас само идеи за облекло чрез снимките на ежедневните ми визии не ми е достатъчно. Искам да се докосна до вас чрез най-различни постове по ежедневни теми, свързани с какво ли не. What’s in my bag, hauls, thrift shopping tours, DIY’s, wardrobe и дори vlogs можете да очаквате веднага след като си намеря подходящо устройство за снимане, което едновременно да дава добри резултати, и да е достатъчно компактно и лесно за употреба.

Постоянно мисля как да подобрявам връзката между вас и мен, как да предавам повече от своите вдъхновения и идеи до вас така че да ви бъдат максимално от полза и с достатъчно търпение, ще постигнем много повече през тази следваща трета година за TSC!

X.O <3

Liked this post? Follow this blog to get more. 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *