DSC_0164

 

DSC_0141

 

DSC_0163

 

DSC_0212

 

DSC_0189

 

За тези, които търсят определен стил или подреденост на преминаването между различните – страхувам се, че няма да ги намерите при мен. Съвсем наскоро осъзнах, че наистина нямам основно предпочитание и обичам да адаптирам абсолютно всеки стил, и да давам шанс на всяко модно вдъхновение върху себе си. И ви призовавам да опитате същото! Толкова е забавно да се чувстваш като чисто нов образ всеки ден, и да следиш променящите се реакции на околните спрямо това дали изглеждаш като стилна дама или бунтарка.

Друга новина – в моите очи бялото е онова, което е черното за привържениците на класиката. Да, наистина е по-трудно за поддържане, но когато веднъж свикнеш с мисълта, че се налага да переш всекидневно (не бих го избрала във времената преди пералнята :D), свят от неограничени възможности и ново самочувствие се открива пред теб!

Очилата в този блог пост, както и тези от предишния, са изключително изгодна покупка от магазин НИКО, намиращ се на бул.Витоша 45. Разполагат с огромно разнообразие от модели и ще ме видите с още много модели от асортимента им! Окуражвам ви да си напазарувате очила от там – ако целта ви е само да допълните ефектен тоалет и не искате да се обвързвате с голяма сума – това със сигурност е вашето място.

И не на последно място, ми се иска да споделя с вас една от най-сериозните си мании, а именно – чорапите. Още когато разбрах, че Дъмбълдор се вижда в огледалото ЕИНАЛЕЖ с чифт чорапи (силно се надявам че никой от читателите ми няма нужда от пояснение, защото всички обичат Хари Потър!), се почувствах малко по-нормална и по-малко озадачена от факта, че чорапите никога не стигат и са любимото ми нещо за получаване на Коледа.

Очила/Sunglasses – НИКО, Потник/Tank top – H&M, Пола/Skirt – втора ръка/second hand, Часовник/Watch – G-shock, Раница/Backpack – Louis Vuitton Montsouris MM, Колие/Necklace – собствена изработка/custom made, Гуменки/Shoes – H&M

DSC_0208

 

 

Liked this post? Follow this blog to get more. 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *