DSC_0034

DSC_0004

DSC_0049

DSC_0030

DSC_0033

DSC_0048

Градските летни дни не са същите като ваканционните, и ме вдъхновяват по-скоро за тоалети в универсални цветове, като не мога да стигна до консенсус със себе си, дали по този начин затварям безценни слънчеви дни в едни по-строги рамки, или съчетавам сезона с градската атмосфера. В крайна сметка, резултатът е удобен и естетичен, та чуденето, свързано с облеклото за деня не би трябвало да тревожи ничие съзнание за повече от пет минути.

Напоследък претърпявам сериозна промяна в отношението си към дрехите, модата и гардероба и удобството застава на първо място, за първи път, откакто съм открила очарованието на големия гардероб и стила. Надявам се да мога да пиша по темата по-подробно скоро и да споделя с вас как се справям със заменянето на всичко с по-добри материи и кройки.

Този тоалет е израз на всичките ми стремежи към удобство през сезона. Оказа се, че противно на моите убеждения, че шапките през лятото са кошмар, допринасящ още повече за жегатата….. всъщност правят понасянето на агресивните слънчеви лъчи доста по-леко. Съответно – шапките се превърнаха с задължителния ми аксесоар към всеки тоалет. Моделите с широка периферия като този и шапките-идиотки са моите фаворити.

Crop top-овете са едновременно по-удобни за мен, поради по-малкото плат (=по-малко жега) и идеални за съчетаване с единствения модел панталони и дънки, които мога да нося  удоволствие, а именно – тези с висока талия.

Напоследък изпитвам все повече любов към “грозните” обувки, както ги наричам. Дали наистина са грозни, всеки може да прецени за себе си, но удобството и нестандартността взеха превес над класическите модели при мен, поне за този сезон. А вероятно и за още много, защото нямам никакъв късмет в намирането на удобни обувки, а в тази графа са доста повече.

Последното, към което ще насоча вниманието ви са бижутата за тяло – като това, което нося тук. През летния сезон дори един пръстен ми се струва изпотяващо задължение, а жаждата ми за аксесоари не спира… открих идеалната алтернатива в body jewelry. А ако сте тренирали активно последните месеци, както аз правя с прекрасната Руми от http:www.fitnesinstruktor.com, гордостта да украсите тялото си, оздравено и разкрасено с много труд с една такава верижка, ще бъде още по-голяма!

Какви са вашите градски летни съчетания и какво предпочитате – впечатляващи тоалети на всяка цена, или удобство? Споделете с мен по-долу в коментарите! 🙂

Шапка/Hat – находка от втора употреба/second hand, Къс потник/Crop top – H&M, Панталон/ Pants – H&M, Бижу за тяло/Body jewelry – поръчано от Ali Express/ordered from Ali Express, Сандали/ Sandals – H&M, Чанта/Bag – Zara

DSC_0040

Liked this post? Follow this blog to get more. 

Comments

comments

1 Comment on Summer burgundy.

  1. Milena
    November 2, 2015 at 11:19 am (2 years ago)

    Просто уау. Преди не бях обръщала внимание на този тоалет, но сега, търсейки си фаворит за играта, ето че той грабна цялото ми внимание. Приината? Ами всъщност те са няколко. Цветът на топа е божествен, кройката също. А прекрасната ти фигура разкрасява тоалета. Белите панталони винаги са били класика, бялото подхожда на всичко, всичко подхожда на бялото. Двете тънки златни верижки са такъв страхотен детайл, умирам си за подобни висящи “нещица”, защото придават неизменна ефирност на тоалета. И пръстените. Да не започвам за пръстените. Най – добрия подбор на аксесоари ever!!! Тоалета е толкова женствен, но и мистериозен, семпъл, но приковаващ вниманието. Създава впечатление за млада, красива, силна и стилна жена. Браво!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *