ИГРА 2 – ИЗБЕРИ ЛЮБИМИЯ СИ АУТФИТ И СПЕЧЕЛИ АРТИКУЛ ОТ MISFIT ARMY

В тази игра се включиха много участници, които ме зарадваха с интересните си мнения и предпочитания за любим тоалет през изминалата година За съжаление, някои не бяха спазили напълно условията на играта и се наложи да отпаднат (не харесана фейсбук страница, неправилно поставени коментари, липса на назоваване на желаната награда). Опитах се да насоча вниманието на коментиралите към пропуските чрез личен коментар под техните. Искрени извинения ако условията, поставени по начина, по който изглеждат, са били затрудняващи! На пропусналите – TSC ще се реваншира с още много игри с награди, а аз ще се постарая условията да не бъдат объркващи за никого. Благодаря на включилите се в играта!

И сега, време е за победителите. Всеки участник с правилна кандидатура е поставен в произволен генератор randompicker.com, в теглене за награта, която е избрал.

BEANIE CLOCKWORK ORANGE

-mariia_1991@abv.bg

Имейл с подробности за получаването на наградата ще бъде изпратен на победителя.

orangeclockwork

РОКЛЯ ALIEN

-avichka2002@gmail.com-

Имейл с подробности за получаването на наградата ще бъде изпратен на победител

alienDress

BEANIE MOONATIC

-mpslaveva@gmail.com-

Имейл с подробности за получаването на наградата ще бъде изпратен на победител

moonaticb

ИГРА 1 – ПОДАРИ НЕЩО КРЕАТИВНО НА THESTYLECONSTRUCTOR ЗА РОЖДЕНИЯ МУ ДЕН

Подаръците в тази игра ме направиха невероятно щастлива. Рисунките, стихотворенията и клипчетата ви, както и някои по-нестандартни прояви на креативност бяха не само виртуален, а напълно истински подарък за мен. За съжаление се налага промяна в регламента на оценяването. В условията беше описано, че три от наградите ще бъдат определен чрез жребий на произволен принцип – това остава така. Две от наградите – ваучерите за 50лв – трябваше да бъдат определени чрез вашите харесвания във фейсбук страницата. Всички творения трябваше да бъдат качени в албум и онези две, събрали най-много харесвания, трябваше да спечелят. За жалост се оказа, че не всички материали са съвместими – видеоклиповете, gif картинките и онлайн картичките не могат да бъдат качени в представителна форма заедно със снимките и стихотворенията. Затова се наложи да определя двете награди от 50лв и едната от 100лв по това кои творения са ме докоснали най-много. Надявам се да няма сърдити – дори в объркана ситуация като тази, аз нямам търпение да се зарадвате на наградите си, а за пропуснаите наградите този път, ще има още игри!

Печелившите на ваучер за актуалните продукти на Misfit Army от колекция summer 2015 и Halloween 2015 на стойност 25лв са:

Подробности за получаване на наградата ще бъдат изпратени на имейл адреса на всеки от печелившите

vouchers

Печелившите на ваучер за актуалните продукти на Misfit Army от колекция summer 2015 и Halloween 2015 на стойност 50лв са:

mayatsune@gmail.com с прекрасната рисунка на Red riding hood от Хелоуин колекцията ни:

konkurs

eleanor108@abv.bg с тематичен грим, вдъхновен от Mermaid комплекта в Хелоуин колекцията ни от тази година.

1image

Печелившият на ваучер за актуалните продукти на Misfit Army от колекция summer 2015 и Halloween 2015 на стойност 100лв е:

hpam@abv.bg с прекрасната си рисунка на Thestyleconstructor така, както тя го вижда. И посланието, и интерпретацията ме трогнаха наистина силно. Този персонален подарък, с цялата любов и старание, които струят от него, заслужава един добър шопинг от Misfit Army. Честито!

“Честит рожден ден на чудесния ти блог, Мирела! (The style constructor for the win ;))
Пожелавам ти все така да ни вдъхновяваш,да си все така позитивна,уверена и креативна! Чрез тази рисунка,въпреки не толкова завидните ми рисувателни умения се опитах горе-долу да “изобразя” теб *и любовта ти към готвенето,модата,книгите и сладката ви малка котка ^^ <3 С най добри пожелания и-надявам се ти хареса! <3 :)”

IMAG0622_1

Всеки печеливш ще получи имейл с подробности за получаване на наградите си! Честито на печчелившите и ви благодаря за безкрайната подкрепа и любов през изминалите години. Обещавам да ви радвам все повече!

Liked this post? Follow this blog to get more. 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *