Обичам да бъда блогър! Никога не съм подготвена за различните и в повечето случаи неочаквани продуктови колаборации, които изникват по пътя ми, но със сигурност научавам по нещо ново от всяка от тях.

Преди Ariel да ме изненадат с mystery box, никога не съм си представяла, че ще обърна внимание на.. прах за пране. Признавам, че колкото и добра домакиня да се опитвам да бъда, след една злополучна “розова” пералня, която пуснах на 14, прането винаги е било нещото, което оставям на другите вкъщи. Покрай предложението да се включа в инициативата на Ariel реших да взема последната част от домакинската работа в свои ръце и да спра да се страхувам от пералнята – кой би заподозрял, че блогърството може да допринесе точно по този начин?!

IMAG3547

Правило номер едно: Каквото и да получиш в кутия с панделка, прави денят ти малко по-празничен. Освен, предполагам, кутии с панделка, изпратени от болен мозък-зложелател, в най-добрия случай без нищо вътре. Е, в тази имаше две еднакви тениски, с единствено различно между тях – с какво бяха изпрани. Логично, след като става дума за прах за пране, но онази част от мен, която обича да мирише чисто пране, беше много щастлива с лице в онази тениска, изпрана с Ariel. През цялото време си мислех, че ще ужасно смешно, ако се окаже, че това всъщност е НЕизпраната с Ariel тениска, защото никога не знам колко точно мога да се объркам в ситуации, свързани с разгадаване на загадки, но след първото изпиране с капсулите, виновни за цялата кампания, се уверих, че съм избрала правилната.

IMAG3553

Моят фотограф, любима приятелка и съквартирантка специално заръча да включа в блог публикацията си и нейното мнение, а тя като болен чистофайник и главен инспектор по чистотата у дома беше наистина много щастлива от капсулите. Да, заради факта, че прането мирише много хубаво и доста по-хубаво от обикновено. Да, заради това че дрехите изглеждат мъничко повече като нови след изпирането (винаги съм мислела, че това си е чист рекламен трик, но доживях да бъда опровергана), но най-вече… харесахме капсулите, защото обожаваме прозрачни, цветни, гелообразни, гуменоподобни неща! Наречете ни деца в началните си 20, купувачи от новото поколение или непрактични, но ако нещо изглежда по начинът, по който изгледжат тези капсули, бих предпочела да си купя него. Вижте го! Вълнувам се при вида на капсулка за пране, но това вероятно означава, че наистина се радвам на малките неща в живота и съм съвсем окей с тази идея.

IMAG3556

Като обичащо дрехите си момиче и моден блогър, съм щастлива, че Ariel ми дадоха повод да открия новия си любим перилен препарат и да се престраша да го използвам сама, не само без страх дали ще съсипя дрехите си заради недостатъчни умения с пералнята, но и със сигурността, че ще бъдат по-добре изглеждащи и свежи след това. Тук можете да гледате видеото, в което блогърката Сузи Бъбъл посещава лабораторията на Ariel в Брюксел и научава още повече за това как Ariel, за който сме слушали толкова много от малкия екран през годините, ни помага да пазим и поддържаме дрехите си – КЛИК.

Та, когато ви се наложи да вземете и тази част от живота си в свои ръце, вече знаете, че любопитните цветни капсулки са не само забавно изглеждащи, но и почти магически!

#Ariel#likenew4longer

 

Liked this post? Follow this blog to get more. 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *