DSC_0415

DSC_0433

DSC_0493 - Copy

DSC_0494

 

DSC_0523

DSC_0511

Поло/Turtleneck – H&M, Дънки/Jeans – American Apparel от Copycat boutique, Колан/Belt – непозната марка/unknown brand, Обувки/Shoes – Beatrice от Little red boot, Раница/Backpack – непозната марка/unknown brand

Неща, които искам да споделя около този тоалет:

  • Мечтая си за такива дънки от две години, и съм толкова щастлива, че най-после ги открих! Въпреки това грубият, дебел деним е толкова по-неудобен от skinny дънките, с които съм свикнала, че всеки път като седна с тях малко съжалявам за това колко обичам 90’s стила.
  • Обожавам pvc прозрачни обувки и те са друга част от модните ми мечти, вече сбъдната благодарение на един магазин с подбор, в който харесвам над 80% от продуктите (отбелязвам – това се случва почти никога), с най-професионално подхождащите търговци, които съм имала щастието да срещна наскоро. Наистина, ако искате да се чувствате като важен клиент, пазаруващ си от бутик на Chanel през 1950, може да се случи само с помощта на отношението на хората в Little red boot. Поне с такова впечатление останах аз 😀 И друг интересн факт за прозрачните обувки, които винаги изглеждат така перфектно на снимки – потят се! На точно втората минута от обуването им, ситуацията се замъглява и за снимането на този блог пост трябваше да забърша “запотените стъкла” неведнъж. Но… това не им пречи да бъдат разкош и да искам да ги включа във всеки един свой аутфит. Ако можех да ходя на високи обувки повече от веднъж седмично без сериозни последствия.

DSC_0507

 

Liked this post? Follow this blog to get more. 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *