PicMonkey Collage8

С популярността идва и чаят – току-що измислена и напълно приложима в света на социалните медии “мъдра мисъл”. Представянето на нови продукти с помощта на влиятелните в социалните мрежи личности и главно блогърите не е нова практика, но у нас идва с малко по-бавни темпове и все пак е тук. Ако някое симпатично момиче се сдобие с малко повече последователи или води блог, очевидно четен от публиката, съвсем скоро се появяват и снимките с продукт, представен като част от успеха им в това да имат страхотен живот и фигура с уверение колко бързо и лесно става всичко с този магически бленд от билки/зелено кафе/рядък плод от амазонската джунгла.

Чудех се кога ще дойде и моят ред да държа в ръка пакетче чай, защото беше неминуемо. Когато от DS box ми предложиха да опитам и дам мнение за техния продукт, аз ги предупредих, че по никакъв начин не бих заблудила читателите си, че има такова нещо като специален чай, който поддържа тонуса и фигурата ми и че моите ревюта на продукти съдържат напълно всички аспекти от мнението ми – дори онези, които някои биха премълчали. Те казаха, че искат точно това.

Фактът, че свързалите се с мен хора бяха изключително мили, с прохождащ на пазара продукт, който са създали от 0 и абсолютното желание да усъвършенстват идеята си ме спечели достатъчно, за да приема да се включа в “чаената лудост”. След като казаха и че искат именно такова искрено ревю, бях вече напълно щастлива да го направя.

Получих опакован практично чаят, заедно с подложка, бурканче мед и пакетче с пчелен прашец. Знаейки, че всичко в кутията е лично производство на хората, разпространяващи продукта и че е расло, създадено в България, докосвано и обработвано от ръцете на ентусиазиран да създаде нещо хубаво сънародник ме накара да обичам Vip slim tea по един критерий веднага.

PicMonkey Collage5
Чаша Vip slim tea, две пълнозърнести препечени филийки хляб 100 зърна, две яйца на очи без мазнина, кисело мляко с домашна гранола, банан, кайсии, орехи, мед и пчелен прашец. Кутия за сирене от Domocharm

Закусвам здравословно и обилно – това е най-сериозното ми ядене за деня, тъй като предпочитам да се заредя с енергия и в течение на деня да се подготвям да си легна с усещане за лекота, като намалявам калоричността и количеството на порциите с всяко сядане на масата. Разбира се, освен в онези дни, когато точно преди лягане реша да омета един шоколад, един пакет чипс и няколко филийки, намазани с нещо и после се мразя 😀

Обожавам чай. От години не пия почти никакви общоприети за нормални напитки и единственото, което поемам са вода, чай, домашни сокове и компоти с малко захар и…ами, това е. Сигурно изпускам нещо, но общата идея е, че не пия кафе, газирани напитки и напитки с добавена захар. Освен енергийни, когато умирам в екстремни ситуации. Всичко си има изключения и аз определено не съм перфектна в спазването на вярванията си за здравословен начин на живот 24/7/365, но старанието си казва думата! Та, обичам чай най-много след вода и като изключим този заблуждаващ в моите очи метод да бъдат рекламирани тези чайове като тайна за красива фигура, няма човек който да бъде по-доволен от предложението да изпробва чай.

Vip slim tea като чай е чудесен – точно толкова силен, че да знаеш, че пиеш нещо от природата, което ще има ефект върху теб, но без да разваля вкуса и преживяването с горчиви нотки. Вкусен, истински и български. Бих го избрала за ежедневен свой чай на закуска. И го избирам.

PicMonkey Collage45.1
Чаша Vip slim tea, пълнозърнести сухари с домашно крема сирене, авокадо, каперси и лют сос със нар Love potion от Chilli hills, яйца на очи и печени сиренца без мазнина, на тефлонов тиган.

Нека се разберем – не харесвам рекламирането на който и да било продукт като ултимативно решение на проблемите в дадена област – било то отслабване, “стягане”, разкрасяване или подобряване на общия тонус. Но има причина продукти като този да съществуват – натурални, създадени от хора с желание, качествени. Те имат ефект – със сигурност допринасят за здравето ни много повече от тези, които са масово произведени, със съмнителни съставки и мозъкопромиващи рекламни кампании. Това няма защо да се поставя под въпрос.

Един чай от правилно подбраните съставки може да подобри, облекчи или дори излекува – от малка са ме учили как да събирам билки, лекувала съм се с тях и съм израснала на поляни с дъх на бял равнец и мащерка. Така че, след ползване на този чай близо месец, мога да кажа, че спомага за лекотата в стомаха – нещо, с което аз съм си имала проблеми. Обикновено хапвам каквото и да е и коремът ми се подува и цял ден си мисля колко съм дебела. Премахвайки този проблем с помощта на чая и пробиотици с чувстванм по-“slim”, така че тази част от името е оправдана.

Няма как да сбъркате, заменяйки ежедневните си напитки с вода, български полезен чай и прясно изстискани сокове от плодове от ако не вашата, то нечия градина. Това, заедно с редовен спорт си е магическа формула, която обаче иска усилия, като всяко едно хубаво нещо. Няма как да сбъркате и подкрепяйки “ваш човек” – от същата държава, създал нещо с желание и труд и искащ да работи за подобряване на качеството на живот на всички, доверяващи се на продукта му, вместо за заплата в края на месеца без значение от заниманията му.

Общо взето, хубав чай, хубави хора, наши – и чаят и създателите. Те не искат заблуди, нито пък аз, а сигурна съм – и вие. Затова, хващайте се да градите един по-хубав живот от първата до последната подробност – от хранене и навици до чая в чашата ви и кутията за сирене в хладилника. И аз с вас.

Liked this post? Follow this blog to get more. 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *