DSC_0149

DSC_0255

DSC_0147

DSC_0308

DSC_0304

DSC_0305

Не се чувствам изцяло себе си, когато ми се наложи да излгеждам по общоприетите правила за “привлекателно” и “елегантно”.  Високите обувки са любов, която ме кара да съжалявам за избора си още десет минути след обуване, но с тези красиви, полупрозрачни бебенца от Little red boot издържам 20, което е най-високото възможно постижение в моята връзка с чифт на токчета.

Вниманието, което минувачите на улицата отделят на чифт крака във високи обувки е поне петорно на това, което бих получила в обикновен ден и ефектът ме забавлява. Възприятията на тълпата явно се нуждаят от точно толкова, за да бъдат впечатлени. “Ууу, гола плът, токчета, нещо прилепнало! Тя е яка.” Зашеметяващо е увеличението на мъжете, които решават да бъдат мили с мен, когато се облека така, както съм облечена днес. Изведнъж се пренасям в свят на кавалерски прояви с ясни намерения и се забавлявам безкрайно с точката на развитие, която явно масово сме достигнали. Облеклото все още е средство за манипулация. Кога ли ще спрем да се заблуждаваме толкова лесно? Имам предвид, аз се чувствам по-малко себе си от всякога, като седмокласничка, която се прави на майка си, притеснявам се да не се изтърся по очи, а околните вярват, че съм сексапилна богиня, която вика точно тях? Тези, които забелязват ежедневната и непринудена красота без грим и с гуменки са герои в моите очи! И все пак, да отдадем дължимото на наложената като привлекателна, женствена и секси визия, защото каквото и да си говорим е красива.

Очила/Sunglasses – Tally weijl , Чанта/Clutch – Bershka, Сако/Blazer – Nine West, Обувки/Shoes – Beatrice от Little red boot, Топ/Top – Misfit Army, Панталонки/Shorts – Bik Bok

DSC_0315

Liked this post? Follow this blog to get more. 

Comments

comments

1 Comment on Trying out feminine

  1. gabriela
    June 19, 2016 at 4:31 pm (2 years ago)

    ”Тези, които забелязват ежедневната и непринудена красота без грим и с гуменки са герои в моите очи!”

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *