DSC_0445

DSC_0428

DSC_0419

DSC_0471

DSC_0418

DSC_0442

DSC_0497

DSC_0500

DSC_0472

Обожавам този тоалет по толкова много причини!

Обикновено черно-белите комбинации се славят като класически, но все по-често чувам хора да казват, че ги намират за скучни. Това съчетание е всичко, но не и скучен начин да събереш черното и бялото на едно място. Освен това, съдържа в себе си най-ценната ми секънд хенд находка – топ Versace за 0,90ст! Той е една от онези невероятни истории за пазаруване от втора употреба, към които хората се отнасят със същото недоверие както към рибарските разкази за 120 килограмов сом. Етикетите му до последната подробност доказват благороден произход и дори аз самата не успявам да осъзная напълно факта, че съм се сдобила с първото си нещо на Versace за…… легендарните 90 стотинки.

Всичко в този тоалет, който кара хората да се чудят “Коя е тази шантавата по чехли дето й пише Versace на фалшивата блуза” ме кара да се чувствам страхотно, защото с него излизам от зоната си на комфорт мъничко – нещо, което избягвах да правя за период от време.

Експериментирайте и носете всичките си любими неща, дори понякога наведнъж! Хората може и да ви сметнат за луди за този конкретен ден, може някои по-малко разбиращи дори да се посмеят, но това си е вашият живот… и ако не го изпълните с вълнуващи експерименти (в кухнята, дрехите, отношенията, мечтите, кариерата…) може и да съжалите повече, когато сте на 80. Времето тече бързо, бъдете нещо, което не сте си и помисляли, поне за ден!

Шапка/ Hat – Copycat boutique, Топ/Top – Versace second hand, Пола/Skirt – Misfit Army, Чорапи/Socks – Copycat boutique, Чехли/Slides – Puma x Fenty със съдействието на Copycat boutique, Раница/Backpack – Monki, Калъф за телефон/ Phone case – Copycat boutique

DSC_0466

 

Liked this post? Follow this blog to get more. 

Comments

comments

2 Comments on Versace fur stripes

 1. Inna
  August 19, 2016 at 12:15 pm (2 years ago)

  От кой магазин намаери топа , леле уникален е ! Обожавам стила ти !

  Reply
  • mmanch
   August 23, 2016 at 3:23 pm (2 years ago)

   Благодаря ти! Една от безбройните безименни втори употреби в София. Ровенето си заслужаваше :д

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *