dsc_0235

dsc_0242

dsc_0254

dsc_0230

dsc_0247

dsc_0269

dsc_0268

Добре че правилата за това какво означава да си “готин” спряха да бъдат толкова ограничаващи точно когато пораснах достатъчно, за да започна да изразявам всичко, което пожелая чрез облеклото си. Ако същото ми се случваше преди пет години, щях да бъда обявена за странна и смотана из училищните коридори. Благодарна съм на 2016, че мога да се разхождам с огромното яке на баща си, купувано през 80те и да се чувствам съвсем на място във всяка ситуация.

През зимата се обръщам към естествените материи. Ръчно плетеният шал (snood), който от Urban pins изработиха специално за мен, ме кара да се чувствам по-уютно в неприветливото време, а vintage пуловерът от 100% вълна изглежда като нещо, което би притежавал английски благородник и всеки ден се радвам за богатството на семейния ни гардероб, където го открих. Timberland ботите са идеалните обувки, с които да НЕ усетиш зимата, ако са подплатени с вълна изцяло, както е този чифт, а под дънките никога не е излишно да добавим един топъл клин (аз съм баба).

Шал/Snood – Urban pins, Яке/Jacket – Fade out, Пуловер/ Sweater – Bjorn Borg, Дънки/Jeans – Dr.Denim, Обувки/ Shoes – Timberland

 dsc_0275

Liked this post? Follow this blog to get more. 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *