picmonkey-collagec

dsc_0233

dsc_0060

dsc_0089

dsc_0125

dsc_0217

dsc_0164

Честита 2017, styleconstructors – пожелавам ви да бъде най-интересната и успешна година за вас! Много съм щастлива, че ще бъдем заедно още една година и започвам с нова рубрика CURRENT TRENDS – в която ще ловим и обсъждаме трендовете в стрийт модата, още преди да са станали масови.
Оранжевото и жълтото ще бъдат едни от цветовете на 2017, да бъдеш sneakerhead ще продължава да е все така на върха на стрийт стила, а широкото (ама много широкото) ще си проправя път и при дамската мода. Кой е казал, че не можеш да бъдеш един секси чувал? В крайна сметка удобството и размиването на стереотипа “Момичетата трябва да са секси, а момчетата могат да правят каквото си искат” може да те накарат да се хвърлиш към някое голяаааамо яке и широка тениска.
Слънчеви цветове в студено и сиво време правят реалността една идея по-поносима, а широкото дава търсеното удобство, което ни е много важно в дни, изискващи 10 пласта дрехи, за да не замръзнем.
Кецовете са Nike Air Huarache в любимия ми цвят за сезона и като всяко друго huarache, са най-удобната спортна обувка на света. Купувани са от Buzz  – там, за разлика от останалите магазини, всеки sneakerhead може да открие моделите, за които мечтае без да чака три години, докато тенденциите доплуват от Америка до България.
Не на последно място по важност… искам да ви се похваля, че с този OOTD си спечелих титлата Buzz blogger и разбрах, че с най-напредничавите в sneaker играта сме на една вълна. Мерси, Buzz! Любов за вас.
Шапка/Hat – unknown brand/непозната марка, Tениска/T-shirt – vintage, Дънки/Jeans – Asos, Яке/Puffer jacket – Salty dog, Кецове/Shoes – Nike Air Huarache от Buzz
picmonkey-collageh
dsc_0120
dsc_0226

Liked this post? Follow this blog to get more. 

Comments

comments

2 Comments on CURRENT TRENDS: Orange Buzz

 1. B.
  January 9, 2017 at 11:53 am (1 year ago)

  Hot as usual.
  Btw, и благодарение на теб () най-сетне започвам да преодолявам резервите си относно пазаруване то изгодно от интернет и хвърлих око на Asоs… Видях, че доставката излиза 2-3 лв., което ми се стори толкова хубаво, че чак съмнително би ли споделила своя опит? С мита, данъци и всичко до личен адрес само 3 лв. ли плащаш?

  Reply
  • mmanch
   January 9, 2017 at 12:54 pm (1 year ago)

   <3 Благодаря ти, синеочке и се радвам, че допринасям :)
   Аз поръчвам от британския им сайт чрез http://www.dostavka-anglia.com/
   Така съм сигурна, че всичко ще пристигне без усложнения.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *