В този аутфит се чувствам като медицинска сестра от романтичен филм, който се развива по време на третата световна война в бъдещето. Нямам “един стил” и всъщност, всеки тоалет си идва със собствен филм и ме предизвиква да се държа различно. Май имам нещо като модна шизофрения.

Пуловер/Sweater – Abrams

Всичко от тоалета е открито из second hand магазини. Обожавам да си търся находки когато имам време, защото най-често са по-качествени и здрави от всичко, което може да се купи в мола.

Пола/ Skirt – Akira Chicago

Да поговорим за прозрачните гумени ботуши. Прозрачни. Гумени. Ботуши. Заради такива неща си заслужава да се разходим до втората употреба.

Ботуши/Boots – unknown brand

Чорапи/Socks – unknown brand

Liked this post? Follow this blog to get more. 

Comments

comments

2 Comments on OOTD: Романтична модерна медицинска сестра, или нещо такова

 1. Теди
  February 17, 2017 at 5:19 pm (1 year ago)

  Мирела, прекрасна си! Препоръчай, моля те, second hand shops в София.. и аз съм запалена, но освен в Маниите другаде не откривам подбрани неща. Откъде точно са ботушите, жестока находка!

  Reply
  • mmanch
   February 17, 2017 at 11:36 pm (1 year ago)

   Aко трябва да сложа second hand магазини на първо място, ще са точно Mania – ботушите са от там, Мания Младост 1. Пробвай също Зиг Заг (всичко е подредено по цветове) и Мъпет маг (малко са мръснички те, но пазаруването втора употреба все пак е лов :D)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *