– Приличаш на клошар в този аутфит.

Толкова лесно се превръща човек в клошар напоследък (заради модата или държавата-мащеха), че няма какво да се дърпаме от неизбежното. Отива ни на обстановката, тематично е и иронично може да се окаже тренировка на сухо за бъдещето, ако светът все така върви, накъдето е тръгнал.

Това си е нашата София, София на човекът от панелното жилище. Обстановката, която повечето виждаме всеки ден по път за работа. Натрупва се впечатлението, че около кофите за боклук на всеки блок е задължително да има още 8 метра бунище в радиус. Всяка сутрин си газим през гадост, която се е превърнала в част от духа на града. Няма проблеми, обичаме си го.

Приемаме боклука като тематична обстановка, пробваме се да виждаме чара на кофти условията и вярваме в себе си колкото Кание Уест, нищо че той е в LA, a ние в блок 204. Не ни пречи, че сме израсли в панелки. Можем всичко.

Само не и да си изхвърлим боклука в кофата, вместо около нея.

Мизерията, която дружно трупаме от години по неизвестна причнина обаче, не е много обичан фон за снимки. Не си ли я харесваме? Нека се гордеем не само с високите сини планини, но и с боклучените. Да обичаме каквото сме си направили. Да живеят боклуците ни.

ПП: Най-забавното на света ще е ако след години нещата се стекат така, че наистина стана клошар и този пост се окаже предсказание.

Палто/ Coat – unknown brand from second hand, Гащеризон/Overalls – Bik Bok, Пуловер/Sweater – Yessica, Шапка/Hat – Bershka, Обувки/Boots – Timberland

Liked this post? Follow this blog to get more. 

Comments

comments

1 Comment on Моден блогър се превърна в клошар

 1. Mihail
  March 13, 2017 at 2:03 pm (12 months ago)

  Greetings,
  Could we collaborate on a project together?

  Kind regards,
  Mhail
  (Sofia)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *