Всяка година има една универсална спортна обувка, 

която доминира street style тенденциите и постоянно се появява в instagram профилите на познати и на популярни личности.

Очертава се следващата такава да бъде Reebok Classic.

Като фен на марката, реших да събера на едно място всички визии с Reebok, които съм заснемала и да ви покажа колко подходящи са те за различни ситуации в ежедневието.

Ако и вие искате да притежавате чифт – можете да закупите своя в официалните Reebok магазини в София Serdika Center или Гранд Мол Варна.

Завръщането на бранда се усеща още от миналото лято – по време на ваканцията си в Стокхолм забелязах безброй шведски момичета, носещи именно Classic leather. Gigi Hadid ги избира често в ежедневните си визии, а лицето на една от последните колаборации на марката е Teyana Taylor, позаната ни от клипа към Fade на Kanye West. Снимките в instagram показват все повече Reebok classic.

Те определено са тук, за да останат.

Нямаме нищо против! Моделът е лек, много удобен, не се натрапва във визиите, а само ги допълва. Kачеството пък е толкова сериозно, че… вкъщи има Reebok от 1986, който все още става за носене.

Обичам марката от детството си, когато мама тренираше с въпросния чифт ретро Reebok, а аз я наблюдавах с възхищение. На всичкото отгоре съм запален sneakerhead с нарастваща колекция от спортни обувки (неразумно финансово решение, но все се успокоявам, че всичко е достатъчно качествено, за да се носи поне още 10 години). Така при предложението за колаборация с Reebok, което включваше избор на чифт Classic leather, аз ги изненадах с факта, че вкъщи вече има няколко и те постоянно присъстват във визиите ми от поне година насам. *Ехо, колаборирате с фен*

Харесвам бранда по редица прични. Да решиш да не играеш в играта на безбожно надценяване с останалите спортни марки и да продължиш да предлагаш продукта си на достъпна цена, докато поддържаш високо качество е точно онова, което всеки на пазара би трябвало да прави *според моите идеалистични представи*. 

Можете да носите Reebok Classic модел в спортни, ежедневни, романтични, формални или новаторски визии. Всъщност, можете да правите каквото си искате, защото той е точно толкова универсален, а в модата вече няма правила, които да ви спират!

Визиите съдържат артикули от: Reebok Bulgaria, American Apparel, Monki, Misfit Army, Zara, Only, H&M

Liked this post? Follow this blog to get more. 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *