Комбинацията между Reebok classic и къдрави чорапки е вечна

Нека се разберем. Не съществува повод, който заслужава аз да обуя високи токчета за повече от десет минути. Затова, без изобщо да е изненадващо, годината ми досега премина носейки различни модели спортни обувки, обгърнати в аура от hype. Баба ти би казала “Маратонки, кво пък толкоз”, но съдейки по размерите на вълнението, обгръщащо всеки нов или добре забравен стар модел, който излиза на пазара, през 2017 кецовете са по-важна тема от заселването на Марс. Планувам да продължа по гребена на тази вълна.

Маратонката е Бог в street style-a и пропуск за следващото ниво в социалните кръгове. Тя е ТО. Онова, без което не можеш, ако искаш да си в крак с последните новини от модерната реалност. Добрият чифт спортни обувки вече тежи еднакво в успешния завършек както на ежедневното, така и на официалното облекло. Предварително моля да извините смесения  българо-английски, но добрата маратонка е продукт на свободна Америка, промил мозъците ни до такава степен в съчетание от мечти за готиност и нужда за консуматорство, че за нея не може да се говори без прилежащата й автентична терминология.

Колкото и да е голям шумът около поредния модел, който всички hypebeast-ове имат преди да си успял да спестиш три дни от закуска, в безкрайния списък от страхотни спортни обувки, които искаме да притежаваме винаги се намира по една класика,  на която не й пука изобщо от конкуренцията. Седи и чака да осъзнаеш, че без нея всичките ти аутфити са за никъде. Говорим за Reebok Classic.

Белият класически Reebok е любимата ми вариация, но този сезон в него е добавена още малко магия под формата на пастелно-розов отблясък като акцент в задната част на обувката

Още аутфити, в които избрах Reebok и през тази година

Разходих ги в Амстердам
На фестивали Reebok също се чувства изцяло намясто

В Стокхолм също бяха с мен
С Гоша Рубчинский, Elesse, Lacoste и Louis Vuitton са добри приятели
Станаха част и от първoто ми приключение в Пловдив
Бледолилавият ми чифт винаги кара хората да се загледат. Reebok засега са единствените, които задоволяват нуждата ми от пастелни цветове, когато стане дума за спортни лайфстайл обувки. Този сезон също са се погрижили за това.

Ако случайно все още нямате чифт Reebok, a сега вече ви се е приискало, веднага издавам къде можете да ги намерите на територията на България – в официалните Reebok магазини в София Serdika Center или Гранд Мол Варна, както и в магазини District в Serdika Center и Paradise center в София.

****

P.S: Да, тази публикация е спонсорирана от Reebok. Щях ли да я направя ако не беше? Категорично да. 

Liked this post? Follow this blog to get more. 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *