Започвайки блог като “thestyleconstructor” преди няколко години погледът ми беше насочен изцяло към модата, но представа си нямах колко ключово се оказва конструирането на усещане за стил във всеки един аспект от живота. Е, поне в материалното общество, което сме си създали, нали. Обикновено това води до подобряване на нашето собствено балонче и дори да сме наясно с това, че извън него съществуват безброй контрасти, не ни пречи да се стремим към създаването на най-доброто за самите нас. Точно там търсенето на стил, функционалност, качество и естетика идва на помощ.

За този материал блогърската ми съдба ме срещна с търсенето на стил в нишата на Bluetooth високоговорителите или по-просто казано, исках най-после да си намеря красива портативна колонка с добър звук, от която да звучат любимите ми тракове.

Вселената е винаги с мен, затова и Allocacoc ме потърсиха няколко дни след като мисли за колонка минаха през ума ми. Законът на привличането или да?

Тази холандска фирма, която тепърва навлиза на българския пазар предлага технология за дома с дизайн, който привлича вниманието и високо качество в комбинация с напълно оправдани цени за добра инвестиция. Ако бях теб, още преди да дочета статията щях да последвам този линк, за да разгледам продуктите им:  клик               .

Аз съм онзи потребител, който иска да плати достатъчно, за да не изхвърли каквото си е купил на третия ден, но и без да получава дупка в бюджета. Също съм потребителя, който не иска да навлиза в технически подробности, но сигурността, че техниката му е добра и приятна за окото е задължителна. Май тук абсолютно попадам в стереотипа за момиче.

Новият приятел на къщата, който ме убеди, че всичко това е възможно блаодарение на Allocacoc се казва аudioCube и от него вече звучи мръсен рап по над 8 часа без да му падне батерията. Звукът е страхотен, 4 високоговорителя на 360 градуса се грижат за разпространението му, басът се материализира в стаята, а мощността му е над 30 вата (последното нямам идея какво значи, но забелязах, че е впечатляващо).

За тези, които искат информацията от впечатленията ми синтезирана:

Звук 10/10 : 360 градусовият обхват на 4те говорителя се грижи за перфектното разпространение на звука в помещението
Бас: 9/10: Басът който може да достави колонката е осезаем и определено впечатляващ предвид размерите на куба
Батерия 9/10: Не й давам 10 само защото не е перпетуум мобиле както всички си мечтаем, но издържа 12 часа – може да откара цяло парти без дори да се налага кубът да бъде зареден.
Дизайн 10/10: Виждайки как стои вкъщи, вярвам че Allocacoc продуктите могат да се наложат като лайфстайл нужда, подобно на Apple
Цена 10/10: Знаеш, че това, което плащаш е дългосрочна инвестиция в доброто ти настроение и нямаш съмнения за качеството му, а едновременно с това е достъпно.
Неочаквани предимства: Няма нужда от външен адаптер
audioCube предлага също и вградена ел. верига за за- хранването, което означава, че няма нужда от обемисти външни адаптери, като улеснява поставянето и зареждането на audioCube навсякъде.
Party friendly: ДА, audioCube може да изнесе на 4те си озвучителни страни цяло домашно парти без проблеми в звука и издръжливостта

Ако се решите да станете част от audioCube феновете като мен, можете да използвате код за 16% отстъпка за която и да е от трите му разцветки с код MYCUBE2017

Аутфит: долнище – Champion, чорапи – Adidas, всичко от Sport Vision

Liked this post? Follow this blog to get more. 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *