Естествено, че никога не бих посегнала към одран леопард. Само ви кликбейтвам, за да гледате снимки, които ще ви вдъхновят да убиете улиците с аутфит още утре. Време е обаче всички да спрат да се страхуват да посягат към леопардовата шарка.

Reebok club ми е любимият Reebok модел. До миналата година беше Classic, но Пабло Ескобар в Narcos носеше Club и ми помогна да прогледна за готиността му. Готиност си е дума в моя свят. И да, Reebok спонсорират този пост, хубавото обаче е че връзката ни е като брак по сметка в който женените за късмет са се влюбили един в друг още на годежа – обичам обичам обичам всичко, което създават. (След мен) и рапърите прогледнаха за този бранд, само хвърлете едно око на Lil Yachty и Reebok царството е потвърдено. Този и още модели от новата, пролетна селекция можете да намерите на сайта на District, както и в магазините от веригата на Reebok.

Откакто обикнах тренда “спортно облекло навсякъде и за всичко”, вече искам удобството на анцуга и привличащият очи фактор на достойно за стрийт мода облекло в комбинация постоянно. Никой не може да ми даде точно това, което искам, затова създадох серия от checkered долнища за модната си линия, които предстои да излязат в продажба през този месец.

Долнище/ SweatpantsMisfit Army

Liked this post? Follow this blog to get more. 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *