M.Manch.

20 years old, from Sofia, Bulgaria. Blogger, designer and owner of the teen label Misfit Army. Dolce vita afficionado. Artist. Ordinary dreamer, extraordinary beleiver, insane go-getter.

Hope you have fun within my shared world and take an idea or two for constructing your own day better than the last!

 

 

Мирела.

20, София, България. Блогър. Дизайнер и основател на тийн лейбъла Мисфит Арми. Посветена на красивия живот. Творец. Най-обикновен мечтател, с необикновено силна вяра.

Приятно ми е да се запознаем! 🙂 Надявам се да прекарате хубави мигове в моя споделен свят и да почерпите вдъхновения за един ден, винаги по-добър от предишния!

7 Comments on About

 1. Калина
  December 3, 2015 at 9:34 pm (2 years ago)

   Мирела изглеждаш страхотно, обожавам стила ти. Излъчваш позитивност и щастие ! Ще ми се и аз да постигна тази хармония. Ще споделиш ли как си отслабнала, как подържаш тялото и как си постигнала увереността си?

  Reply
 2. RosaCalvaria
  April 1, 2015 at 11:46 am (3 years ago)

  Мисля, че те следя от самото начало на създаването на блога ти или поне малко след него. И дори ти бях писала, че някой ден, когато “порасна” достатъчно, искам да се занимавам със същите неща, с които и ти. И ти го написах през 2012, а от тогава насам не съм спряла да те чета и следвам в социалните мрежи и просто исках да ти благодаря за нещата, които си ми дала без да го осъзнаваш. Вдъхновителна си! Благодарение на теб успях да се поразчупя и да дам повече власт на истинската мен и да не се страхувам от това какво ще си помислят другите, докато аз съм доволна от себе си и изборите си. Да не говорим, че именно благодарение на теб, твоята мотивация и сила, реших да започна проект, който е нещо много голямо за мен и нещо, за което не ми достигаше достатъчно смелост. Благодаря ти, Мирела!!!
  Блогът ти винаги е бил прекрасен, но сега надмина и очакванията, свързани с промяната, които имах. Keep it up, girl, you rock! ♥

  Reply
  • mmanch
   April 1, 2015 at 5:51 pm (3 years ago)

   Да намираш толкова ползотворно и позитивно отражение на заниманията си в напълно непознати хора, които ти връщат като подарък такава любов и подкрепа, е по-голяма награда, отколкото мога да очаквам 🙂 Благодаря ти от сърце за коментара.

   Reply
 3. flyfybird
  April 21, 2014 at 7:23 pm (4 years ago)

  Обожавам модни и лайфстайл блогове, но досега имах в любими само чужди, сега с удоволствие добавям и твоя, защото по нищо не отстъпва на чуждите 🙂 Наистина вдъхновяваш и колекцията Misfit army е уникална, продължавай в същия дух 🙂

  Reply
  • ingridbogart
   April 23, 2014 at 11:42 am (4 years ago)

   Много съм щастлива от положителната ти оценка…. 🙂 Скоро предстои разрастване на блога и големи промени, така че се надявам да ти доставям още повече радост 🙂

   Reply
 4. rnaydenov
  May 28, 2013 at 1:08 am (5 years ago)

  Поздравления за ентусиазма и креативността, която е вложена в този блог. Хубаво е, когато хора с вкус, създават нещо извън рамките и успяват да го представят по такъв приятен начин! Keep it up!
  Respect.

  Reply
 5. neznainik
  October 12, 2012 at 5:20 pm (6 years ago)

  go on, dude ;d

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *